Rapportering

Tusind tak! Fordi du har taget dig tid til at besvare vores spørgsmål. Se hvad andre har svaret på udvalgte spørgsmål herunder. Hvis graferne ikke loader med det samme, kan det hjælpe at opdatere browservinduet. Forventningerne opdateres løbende, som vi modtager flere svar, så bogmærk gerne linkene og vend tilbage for at følge udviklingen.

Skriv til mse.acc@cbs.dk, hvis du oplever problemer. 

Du er landet på Ejerlederen

Danmarks første og største online platform for ejerledere. Det er her, vi lige om lidt samler vores viden om rapportering i brugbare værktøjer og rapporter. Frit tilgængeligt og lige til at gå til. Glæd dig!

I mellemtiden kan du besøge vores ejerskifte-, strategi- og investeringstemaer og blive klogere på, hvordan du styrker din virksomhed bedst muligt. 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Vi udgiver Danmarks mest vedkommende og veloplagte nyhedsbrev om ejerledelse.
Skriv dig op herunder og glæd dig til vi lander i din indbakke. 


Ejerlederen

Alt indhold © Center for Ejerledede Virksomheder 2021. Alt data er ophavsrettighedsbeskyttet og må ikke anvendes uden aftale med forskerne bag projektet.

Hvis du har spørgsmål til siden eller projektet, eller er interesseret i at anvende data på siden, er du velkommen til at kontakte PhD og leder af Ejerlederen Ellen Mølgaard Korsager

Nyhedsbrev

Må vi være i din indbakke?

Skriv dig op til at modtage Danmarks mest relevante nyhedsbrev om ejerledelse


Samarbejde

Ejerlederen er et samarbejde mellem

Center for Ejerledede Virksomheder på CBS

Industriens Fond