Strategi

 Forskningen viser, at de virksomheder, der klarer sig bedst, er dem der har klare målsætninger for deres udvikling. De opsætter mål, lægger en plan for at nå dem og justerer løbende for at imødekomme og håndtere eventuelle road blocks. Kort sagt, de arbejder med strategi. Det kan du også. Her på siden finder du et væld af viden og værktøjer til at starte strategiarbejdet i dag.

Strategitrappen

Inden længe kan du bruge vores nyeste værktøj, Strategitrappen. Det er som altid forskningsbaseret og praksisnært.  Få inspiration til at opstille mål for din forretning – og nå dem.

Målsætninger kan være en udfordring

En ny undersøgelse blandt 1570 virksomheder viser, at en fjerdedel ikke har opstillet konkrete mål for virksomhedens udvikling. Særligt blandt de mindre virksomheder er der mange, der ikke har opstillet mål. En almindelig grund til dette er at virksomhederne vælger at fokusere på drift og hverdag. Det mener vi er en skam, for ofte er det sådan, at de virksomheder der opstiller klare mål for udvikling, også klarer sig bedre. 

Er der udarbejdet målsætninger for virksomhedens udvikling?

Størrelse gør en forskel

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Vi udgiver Danmarks mest vedkommende og veloplagte nyhedsbrev om ejerledelse.
Skriv dig op ovre til højre og glæd dig, til vi lander i din indbakke 

Ejerlederen 

er et samarbejde mellem Center for Ejerledede
Virksomheder
 på CBS og Industriens Fond.
Industriens Fond er en privat uafhængig fond,
som arbejder på at styrke dnaks erhvervslivs
konkurrenceevne.


Ejerlederen

Alt indhold © Center for Ejerledede Virksomheder 2020. Alt data er ophavsrettighedsbeskyttet og må ikke anvendes uden aftale med forskerne bag projektet.

Hvis du har spørgsmål til siden eller projektet, eller er interesseret i at anvende data på siden, er du velkommen til at kontakte PhD og leder af Ejerlederen Ellen Mølgaard Korsager

Nyhedsbrev

Må vi være i din indbakke?

Skriv dig op til at modtage Danmarks mest relevante nyhedsbrev om ejerledelse


Samarbejde

Ejerlederen er et samarbejde mellem

Center for Ejerledede Virksomheder på CBS

Industriens Fond